Organisatie

Ons team bestaat uit zo'n 40 vaste medewerkers met Aalt van de Mheen aan het roer als algemeen directeur.

Dagelijks wordt uw bestelling door een van onze vaste chauffeurs tot in de koeling bezorgd. Onze chauffeurs hebben vaste routes waardoor u meestal hetzelfde gezicht ziet. Wel zo prettig als hij weet, hoe u het liefst heeft dat de bestelling opgeruimd wordt. 

Wij werken met een modern scan systeem waardoor de kans op fouten aanzienlijk is verlaagd en de leverbetrouwbaarheid is vergroot.

Henri Pijnenburg stuurt de verkoopbuitendienst aan en bezoekt de Flevopolder (muv Zeewolde en Lelystad), Doornspijk tot aan Hattem en Apeldoorn. Zijn interne koppelingen zijn Jan van de Mheen, bereikbaar via 0341 436 574, en Jan van Egteren, bereikbaar via 0341 436 548. Tevens is hij verantwoordelijk voor sponsoring en evenementen. Marlous Groeneveld ondersteunt hem hierbij.

De verkoopbuitendienst bestaat uit Chantal Geurtsen en Sjeel Bos.
Het werkgebied van Chantal omvat het gebied tussen Ermelo, Otterlo en Amersfoort, Zeewolde. en Lelystad Zij wordt intern ondersteund door Jan van Looijengoed, haar kunt u bereiken via 0341 436 549.

Sjeel bezoekt adressen in Harderwijk en Hierden. Haar koppeling is Arjé Douma, bereikbaar via 0341 436 550.

In het afhaalcentrum van ons kantoor in Harderwijk zijn onze baliemedewerkers u graag van dienst. Zij staan garant voor een snelle afhandeling van uw vraag of bestelling. U kunt ons afhaalcentrum bereiken via telefoonnummer 0341 436 557.

Sandra van de Mheen is verantwoordelijk voor de afdeling non-food. De non-food afdeling kunt u bereiken via telefoonnummer 0341 436 556 of 0341 436 555.

Naast de commerciële afdelingen hebben we natuurlijk ook ondersteunende afdelingen in de vorm van inkoop, logistiek, boekhouding en personeelszaken.