Organisatie

Ons team bestaat uit zo'n 40 vaste medewerkers met Aalt van de Mheen aan het roer als algemeen directeur.

Dagelijks wordt uw bestelling door een van onze vaste chauffeurs tot in de koeling bezorgd. Onze chauffeurs hebben vaste routes waardoor u meestal hetzelfde gezicht ziet. Wel zo prettig als hij weet, hoe u het liefst heeft dat de bestelling opgeruimd wordt. 

Wij werken met een modern scan systeem waardoor de kans op fouten aanzienlijk is verlaagd en de leverbetrouwbaarheid is vergroot.

Henri Pijnenburg stuurt de verkoopbinnendienst, verkoopbuitendienst en non-food afdeling aan. Tevens is hij verantwoordelijk voor sponsoring en evenementen. Marlous Groeneveld ondersteunt hem hierbij.

De verkoopbuitendienst bestaat uit Chris Siebelink, Chantal Geurtsen en Laurence van de Brink.
Het werkgebied van Chantal omvat het gebied tussen Putten, Otterlo en Amersfoort en Zeewolde. Zij wordt intern ondersteund door Jan van Looijengoed, haar kunt u bereiken via 0341 436 549.

Chris bezoekt adressen in Harderwijk,  Ermelo, Nunspeet en omgeving. Zijn koppeling is Arjé Douma, bereikbaar via 0341 436 550.

Laurence bezoekt de Flevopolder (muv Zeewolde), Doornspijk tot aan Hattem en Apeldoorn. Zijn interne koppeling is Jan van Egteren, bereikbaar via 0341 436 548.

In het afhaalcentrum van ons kantoor in Harderwijk zijn onze baliemedewerkers u graag van dienst. Zij staan garant voor een snelle afhandeling van uw vraag of bestelling. U kunt ons afhaalcentrum bereiken via telefoonnummer 0341 436 557.

Sandra van de Mheen is verantwoordelijk voor de afdeling non-food. Zij wordt hierbij ondersteund door Sjeel Bos. De non-food afdeling kunt u bereiken via telefoonnummer 0341 436 556.

Naast de commerciële afdelingen hebben we natuurlijk ook ondersteunende afdelingen in de vorm van inkoop, logistiek, boekhouding en personeelszaken.