Bockbier speciaaltje

't Warmste en coolste drinken van uw dranken groothandel

Maak uw menukaart af met de warme en koude dranken van Van de Mheen Foodservices. Bestel de traditionele merken of varieer met ons eigen label en nieuwe keuzes van uw dranken groothandel. Ontdek de beste bieren, fruitigste wijnen en een compleet pakket gedistilleerd. Of laat gasten genieten van de zachtste en sterkste koffies, de meest rustgevende theeën en de sprankelendste frisdrank.

Beste biermerken in fust of krat
In flesjes of voor de tap, met de bekende biermerken van uw dranken groothandel zit u bij elk publiek goed:
• Hertog Jan
• Jupiler
• Dommelsch
• Heineken
• Amstel
• Brand
• Hert Bier

In opkomst: speciaalbier bij uw dranken groothandel
Bij bijzondere gerechten of gewoon bij de borrel - steeds vaker vragen gasten naar speciaalbier. Durf bij uw dranken groothandel eens te kiezen uit de vele soorten. Bijvoorbeeld van de Texelse Bierbrouwerij. Of voor La Trappe uit Abdij Koningshoeven. Kijk voor authentieke dranken ook bij de Veluwse streekproducten >>

Passende wijn en dito advies
Wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit alle wijnlanden, die vindt u sowieso bij ons als dranken groothandel. Bijvoorbeeld van Verbunt Wijnkopers en LFE. Zoekt u een speciale wijn? Of maakt u een nieuwe wijnkaart? Vraag ons. Dan krijgt u passend advies via de vinologen van onze leveranciers.

Tafelwater en fris bij uw dranken groothandel
Van welke merken tafelwater en fris houden uw gasten? Bij ons vindt u ze allemaal. Van Coca Cola en Vrumona tot Spa en Hero. Van Earth Water en San Pellegrino tot Liptonice. Vraag uw dranken groothandel eventueel om advies, we helpen u graag.

Nieuw in ons assortiment zijn de bijzondere tonics van Fever Tree die in combinatie met de gin van V2C de trend van 2015 vormen.

't Beste bakkie troost komt óók van uw dranken groothandel
Hoe drinken uw gasten hun koffie? Van zwart tot verkeerd natuurlijk. Wat overeenkomt? Ze proeven het als u de koffie met liefde zet, met de beste bonen of maling van uw dranken groothandel.

Kies bij uw dranken groothandel uit de volgende koffies:
• ons eigen Horesca-label Kremers
• Italiaanse Café Tratamento
• Slowcoffee Algra Mocca d'or
• Oer-Hollandse Douwe Egberts

Teatime, op z'n Engels of...
Maak van teatime een variatiefeestje. Want met de keuze aan thee- en presentatiemogelijkheden verrast u uw gasten gegarandeerd. Kies bij ons als uw dranken groothandel uit Pickwick, Lipton, Bradley's en ons eigen private label Kremers. Of ga voor de verse theekruiden van  Plukkruidje.

Feestje rondom koffie- en theemoment
Verander een bakje troost in een stevige kop blijdschap. Of het klassieke glas thee in een minifeestje. Presenteer ze in stijl met ons passende servies, sfeervolle suiker- en melkverpakking, honingstaafjes en meer. En met een koekje of bonbon maakt u de traktatie compleet. Hier komen uw gasten beslist voor terug. Kijk en vergelijk bij uw dranken groothandel alle soorten koffie- en theebenodigdheden.

Meer weten?
Lees hoe we van uw gasten fans maken (zie over ons). Of bespreek meteen hoe u met ons als dranken groothandel uw gasten een geweldige beleving biedt.